Hejdå

fd


And I'm gone!

SHIT

Imorgon är det skolfoto. Hjäääälp det brukar alltid gå dåligt. Och har prov imorgon, har tränat noll. Åka tidigt på fredag morgon. Fatta vad mkt jag måste hinna göra innan dess. shitt jag är stressad! ojojojoj och så sitter jag här å neeeje.


Bjuder på den här =D

Förövrigt så gillar jag korv med mos



Hur svårt kan det va att slita sig ifrån datorn och göra läxor? baaaah! Jag ska bort nästa vecka, till Florida. Måste jobba hemma en massa, ibland undrar jag om det är värt det men det tror jag. Kanske. Och imorgon så har vi FRILUFTSDAG! Orientiering. Jag är så lycklig. Vi missar draman. Noooo! Men om en vecka hoppar jag runt i nån nöjespark i Orlando iförd jeans-shorts och linne. HA!!!!!!

Puss♥

Blä

Näsan bara rinner ,jag nyser en gång i minuten, halsen gör ont och örongångarna är täppta. Och juste, jag är förkyld.

Fan! Det tog bara 8 dagar av hösten innan jag blev förkyld. JAG - PALLAR - INTE!  Höstfan. Sommar kom tillbaka.
Skönt att få klaga lite =)

Sommar

gdf
Ska gå och lägga mig nu, läsa ut Elle först. Vaknade upp med en härlig förkylning imorse. Great!
Godnatt.

Rapport



Hej alla folk! Har lunch nu, sitter i uppis. Jag, Felicia och 2 till är ensamma här åhh va mysigt! Snart har vi engelska och sedan slutar vi. Ikväll börjar min konfa sak. GRATTTIS till KATTIS!!! Hon fyller 14 idag=) Som vanligt den enda bilden jag har på mitt skoldatakontosak.Fin!

Idol


Imorgon börjar idol. Det här är min idol. Vem är din idol?

MK

Hello! www.blogg.tiggaren.se har en tävling där man kan vinna produkter från kosmetika märket Mary Kay. Kolla in den HÄR ! Jätte enkelt.

RSS 2.0