Lillasyster

image24
Random bild

 Grattis Grattis Grattis till min underbaraste bästis Kattie som fick en lillasyrra igår! iiiihhh! Hoppas den mår bra snart. Ska den heta Siv kanske? Puss och kram ♥

Hola Belgrad

image23

Ojoj, det gick väl inte så jättebra i Esc men BjörnGustavsson var ju med. En massa översminkade stela tjejer som alla berättar vilken underbar show de har bjudit på och så kommer Björn : Hola Belgrad!!! 12 points go to Sweden!!! underbart. Helt klockrent!!! Nej blä klockrent är världens töntigaste ord.

Klockan är två och jag är inte ens trött. Grattis till alla som heter Urban på namnsdagen! Have a nice warm morning sponserd på LOKA. Jag tänker inte klart just nu ok jag är lite trött. Puusssss!! ♥

Tävling: Confidence by CC

548506-93


På bloggen Sandra Victoria finns en tävling där hon lottar ut ett ursött armband från Confidence by CC. Klicka bara här så får du veta mer. Puss!

Barfota

image22
Bild: av Monica med Monicas mobilkamera =)

Hej! Jag har inte skrivit på jättelänge.. det är så mycket som händer i skolan och all dans, så jag känner mig inte så pepp. Så fort jag får en ledig stund ligger jag bara på soffan och slöar.

Vad har hänt på sistone?
Det har blivit riktigt varmt igen. Sommarlov om några veckor. Helt konstigt hur fort tiden går!!! Och jag har köpt världens sötaste avslutningsklänning. Måste visa! och snart är det försommarsång på konsert&kongress. Spännande, första gången det ska vara med dans. Wooosh!

Kram och puss,,, Matilda♥

Bredrandigt

image21

Bra dag idag, 2 timmar hål; sitta barfota i parken och äta dumleklubba med sötkompisar. Och ikväll är det Bettan och hemmafruarna som gäller! 

En geting flyger runt i mitt rum just nu. Runt runt. Den har inte landat en enda gång. Den störtar in i spegeln hela tiden. Den surrar jätte mycket. Fönstret står vidöppet. Getingen är korkad!

Repris


Hej sitter i datorkunskaps rummet! Som vanligt är dethär den enda bilden jag har på datan men jag hatar inlägg utan bilder so whatever :D Idag är det fint väder och jag har på mig gula skor. Min kompis Felicia håller på att skaffa en ny blogg nu. Hoppas hon mår bra!

Kram♥

The millionar dollar man with the million dollar plan

image18

Hejsipejsi ♦

Idag har jag och mamma städat hela badrummet så det har blivit jättefint och man hittar alla saker.
Och så har jag tittat på världens underbaraste film, Förtrollad! Jag köpte den igår kunde inte låta bli, den som inte  sett den är ledsen för den är så rolig! Imorgon börjar skolan igen, inte en enda helg kvar eller nått att se fram emot. Men sen är det sommarlov! Bara 6 härliga veckor kvar :D
Godnatt♥

The sims



En fethet film som jag och Kattie gjorde igårkväll. Honolulu!

Lek indian

Hejsan hoppsan svejsan. Förlåt att jag aldrig skriver. Kattie den fina har varit här i några dagar. (hon bor i en liten stad på landet) Vi hade kul, bakade finfina brownies och målade. Titta!!

     

RSS 2.0